4 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
130m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søren Møllersgade
Forbrug:

1.400 kr/md

Depositum:

20.550 kr

Leje per måned:

6.850 Kr/md

Rummelig 4-værelses lejlighed i centrum af Randers.

Stor lejlighed på 130 m2 til leje 8900 Randers

På Søren Møllersgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 130 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Søren Møllersgade i 8900

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Søren Møllersgade  ligger på 6.850 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.550 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8900 Randers

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8900 Randers? I øjeblikket kan du finde 204 lejeboliger i 8900 Randers her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.