4 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
130m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Prins Christiansgade
Forbrug:

1.300 kr/md

Depositum:

21.300 kr

Leje per måned:

7.100 Kr/md

Flot herskabslejlighed i centrum af Randers. Renoveret med stuklofter, fyldningsdøre og afhøvlede gulve. Nyere køkken og bad med granitbordplader.Fælles have og tæt på park.

Stor lejlighed på 130 m2 til leje 8900 Randers

På Prins Christiansgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 130 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Prins Christiansgade i 8900

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Prins Christiansgade ligger på 7.100 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.300 kr.

Andre lejeboliger i 8900 Randers

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 204 lejemål i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.