4 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Depositum:

29.100 kr

Leje per måned:

9.301 Kr/md

Dejlig stor 4. værelses lejlighed på 111 m2, beliggende på 1. sal. Lejligheden har lyse parketgulve, køkken og bad er holdt i moderne og hvide elementer.Der er altan og i bygningen er der elevator.Det er tilladt at holde én hund eller én kat.Der medhører fuld hårdehvidevarepakke til boligen.Der er mulighed for huslejenedsættelse kontakt os for nærmere oplysninger. Det er tilladt at have én hund eller én kat. Dog ikke kamphunde, som racerne Amstaff, Bullmastiff, Pitbull Terrier, Tosa Inu eller blandinger deraf. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 111 m2 til leje 8900 Randers

På Marienlundsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 111 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Marienlundsgade i 8900

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Marienlundsgade er 9.301 kr.
Depositum
Du skal lægge 29.100 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8900 Randers

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8900 Randers? I øjeblikket finder du 204 lejeboliger i 8900 Randers her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.