4 værelses lejlighed i Ringe

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Algade

Leje per måned:

6.795 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor og nydelig 4 værl. lejlighed på 111 kvm som indeholder: entre, stue, 3 værelser, spisekøkken og badeværelse.

Stor lejlighed på 111 m2 til leje 5750 Ringe

På Algade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 111 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Algade i 5750

Husleje
Du skal betale 6.795 kr. om måneden for denne bolig på Algade.

Andre lejeboliger i 5750 Ringe

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5750 Ringe? Du kan i øjeblikket finde 7 lejemål i Ringe netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.