4 værelses lejlighed i Roskilde

Faciliteter

Areal
148m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Jernbanegade
Depositum:

18.950 kr

Leje per måned:

18.950 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

4000 4 vær. lejlighed, 148 m2, Jernbanegade 29 1, 18950 mdr forudbetalt leje, 18950 i depositum, lejeperiode ubegrænset, A/C forbrug pr mdr 1850, overtagelse 15/5/2021, vaskemaskine, opvaskemaskine, parkeringsplads, kælderrum Stor lys og lækker herskabslejlighed Roskilde centrum på 148 kvm. Lejligheden er beliggende på 1. sal og indeholder entré, stue, køkken-alrum, to soveværelser, gæsteværelse/hobbyrum samt toilet med bad. Der er højt til loftet, flotte trægulve, moderne køkken og bad. Lejligheden er nymalet ved indflytningen. Der er adgang til fælles vaskemaskine og tørretumbler i kælderen. I kælderen er der mulighed for at leje et aflåst depotrum på ca. 10 kvm til 500 kr. om måneden. Der er brugsret til hyggelig fælles solrig have med grill, skur, bålsted, trampolin, haveredskaber m.v. som deles med familierne i de to andre lejligheder i ejendommen. Få meter fra ejendommen er der adgang til en stor parkeringsplads, hvor det er muligt at tilkøbe op til to parkeringstilladelser á 600 kr. om året. Endelig er der, efter nærmere aftale, adgang til kontorfaciliteter i BusinessHouse, herunder kontorpladser, lydstudie, mødelokaler m.v. Husleje udgør 18.950 kr. om måneden. + ...

Stor lejlighed på 148 m2 til leje 4000 Roskilde

På Jernbanegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 148 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Jernbanegade i 4000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Jernbanegade er 18.950 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.950 kr.

Andre lejemål i 4000 Roskilde

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 4000 Roskilde? I øjeblikket finder du 21 lejeboliger i 4000 Roskilde her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.