4 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

804 kr/md

Depositum:

10.800 kr

Leje per måned:

5.567 Kr/md

Elmegården (Jeppe Aakjærsvej 1 - 9) er et etagebyggeri opført i 1957 på henholdsvis tre og fire etager, beliggende centralt i Skive, tæt ved Aakjær Skolen og gågade. I ejendommen er der fælles kælder, hvor der er eget opbevaringsrum, cykelparkering samt fælles vaskekælder. Lejlighederne er mellem 66-91 m2 fordelt på 2-4 værelser. I 1991 er der monteret PVC-vinduer og, i 2002 er der lavet nye køkkener. Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdelingen.

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 7800 Skive

På Jeppe Aakjærsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 85 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Jeppe Aakjærsvej i 7800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Jeppe Aakjærsvej er 5.567 kr.
Depositum
Du skal lægge 10.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2018-11-15.

Andre lejemål i 7800 Skive

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7800 Skive? Du kan i øjeblikket finde 90 lejemål i Skive netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.