4 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Havnevej
Forbrug:

950 kr/md

Leje per måned:

3.900 Kr/md

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 7800 Skive

På Havnevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 75 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Havnevej i 7800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Havnevej er 3.900 kr.

Andre lejemål i 7800 Skive

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7800 Skive? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 7800 Skive her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.