4 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

804 kr/md

Depositum:

10.800 kr

Leje per måned:

5.567 Kr/md

Elmegården (Jeppe Aakjærsvej 1 - 9) er et etagebyggeri opført i 1957 på henholdsvis tre og fire etager, beliggende centralt i Skive, tæt ved Aakjær Skolen og gågade. I ejendommen er der fælles kælder, hvor der er eget opbevaringsrum, cykelparkering samt fælles vaskekælder. Lejlighederne er mellem 66-91 m2 fordelt på 2-4 værelser. I 1991 er der monteret PVC-vinduer og, i 2002 er der lavet nye køkkener. Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdelingen.

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 7800 Skive

På Jeppe Aakjærsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 85 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Jeppe Aakjærsvej i 7800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Jeppe Aakjærsvej ligger på 5.567 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 10.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-01-01.

Andre lejemål i 7800 Skive

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7800 Skive? I øjeblikket finder du 90 lejeboliger i 7800 Skive her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.