4 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
87m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Dalgas Alle
Forbrug:

1.049 kr/md

Depositum:

14.403 kr

Leje per måned:

4.801 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 87 m2 til leje 7800 Skive

På Dalgas Alle finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 87 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Dalgas Alle i 7800

Husleje
Du skal betale 4.801 kr. om måneden for dette lejemål på Dalgas Alle.
Depositum
Du skal lægge 14.403 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 7800 Skive

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7800 Skive? Du kan i øjeblikket finde 90 lejemål i Skive netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.