4 værelses lejlighed i Thisted

Faciliteter

Areal
101m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vorupørvej
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

12.000 kr

Leje per måned:

4.000 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Dejlig lys 3½ vær. lejlighed på 101 m2 på 1. sal udlejes fra 1/4 2021 eller senere. Gode parkeringsforhold. Tæt på dagligvarer og off. bus. Garage medfølger Ny opvaskemaskine og komfur

Stor lejlighed på 101 m2 til leje 7700 Thisted

På Vorupørvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 101 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vorupørvej i 7700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vorupørvej er 4.000 kr.
Depositum
Du skal lægge 12.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7700 Thisted

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7700 Thisted? Du kan i øjeblikket finde 38 boliger til leje i Thisted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.