4 værelses lejlighed i Tim

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Trine Rahbeks Vej
Depositum:

21.750 kr

Leje per måned:

6.227 Kr/md

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 6980 Tim

På Trine Rahbeks Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Trine Rahbeks Vej i 6980

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Trine Rahbeks Vej er 6.227 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.750 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-03-01.

Andre lejeboliger i 6980 Tim

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 6980 Tim? Du kan i øjeblikket finde 4 lejeboliger i Tim netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.