4 værelses lejlighed i Tønder

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

1.600 kr/md

Depositum:

23.730 kr

Leje per måned:

5.698 Kr/md

Stor lejlighed på 105 m2 til leje 6270 Tønder

På Bargumsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 105 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Bargumsvej i 6270

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Bargumsvej er 5.698 kr.
Depositum
Du skal lægge 23.730 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 6270 Tønder

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6270 Tønder? Du kan i øjeblikket finde 47 boliger til leje i Tønder netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.