4 værelses lejlighed i Tønder

Faciliteter

Areal
88m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
168 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nørremarksvej
Forbrug:

794 kr/md

Leje per måned:

4.426 Kr/md

Stor lejlighed på 88 m2 til leje 6270 Tønder

På Nørremarksvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 88 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Nørremarksvej i 6270

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Nørremarksvej  ligger på 4.426 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 6270 Tønder

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 6270 Tønder? Du kan i øjeblikket finde 47 lejemål i Tønder netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.