4 værelses lejlighed i Tønder

Faciliteter

Areal
92m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nørremarksvej
Forbrug:

1.102 kr/md

Depositum:

20.860 kr

Leje per måned:

5.049 Kr/md

Stor lejlighed på 92 m2 til leje 6270 Tønder

På Nørremarksvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 92 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nørremarksvej i 6270

Husleje
Du skal betale 5.049 kr. om måneden for denne bolig på Nørremarksvej.
Depositum
Du skal lægge 20.860 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 6270 Tønder

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6270 Tønder? Du kan i øjeblikket finde 47 lejemål i Tønder netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.