4 værelses lejlighed i Vejle

Faciliteter

Areal
131m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
St. Grundet Alle

Leje per måned:

8.990 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Lejemålet ligger på St. Grundet Allé ca. 5.5 km fra Vejle centrum. De 85 boliger på St. Grundet Allé er opført som lejligheder. Indretning, type TH: Dette 4 værelses lejemål er indrettet med stor entre med garderobe samt mindre depotrum. Badeværelse med bruseniche og skabsarrangement samt mulighed for installation af vaskemaskine. Separat køkken med spiseplads og adgang til rummelig altan/terrasse. 3 regulære værelser. Lys og rummelig opholdsstue ligeledes med adgang til stor sydvest vendt altan/terrasse. Gulvvarme på badeværelset, samt indbyggede skabe i værelserne. Egen parkeringsplads samt fælles cykelskur.

Stor lejlighed på 131 m2 til leje 7100 Vejle

På St. Grundet Alle finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 131 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på St. Grundet Alle i 7100

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på St. Grundet Alle er 8.990 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 boliger til leje i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.