4 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
134m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
95 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vendersgade
Forbrug:

1.350 kr/md

Depositum:

22.500 kr

Leje per måned:

7.500 Kr/md

Stor og charmerende 4-værelses lejlighed i to plan med 2 altaner. Lejligheden er beliggende i det centrale Viborg med kort afstand til gågaden. Indeholder: Entre, 2 stuer - begge med altaner, stort soveværelse, dejligt køkken med køle/frys, ovn, kogeplader, emhætte og opvaskemaskine, badeværelse med bruser og vaskemaskine. trappe op til 3 sal, hvor der er et stor rummeligt værelse. Der er dørtelefon og depotrum samt der kan tilkøbes garage/parkering.

Stor lejlighed på 134 m2 til leje 8800 Viborg

På Vendersgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 134 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vendersgade i 8800

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Vendersgade  ligger på 7.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 22.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 lejeboliger i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.