4 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
20 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
St. Sct. Hans Gade
Forbrug:

1.150 kr/md

Depositum:

15.750 kr

Leje per måned:

5.250 Kr/md

Fin og stor 4-værelses lejlighed beliggende i hjertet af Viborg. Indeholder: Entre, stor stue, køkken med spiseplads, køle/frys, ovn, kogeplader og emhætte. Soveværelse og et ekstra værelse, badeværelse med bruser og mulighed for egen vaskemaskine. Der er fælles vaskeri og cykelparkering til lejemålet. Der kan tilkøbes parkering.

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 8800 Viborg

På St. Sct. Hans Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på St. Sct. Hans Gade i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på St. Sct. Hans Gade er 5.250 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.750 kr.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 302 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.