4 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
88 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vilhelm Ehlerts Alle
Forbrug:

1.050 kr/md

Depositum:

28.500 kr

Leje per måned:

9.500 Kr/md

Nyopført 4 værelses lejlighed med elevator samt flot gård anlæg. Indeholder: Entre, værelse med skab, stue og køkken i et. Køkken fra Tvis med køle/frys, ovn, kogeplader, emhætte og opvaskemaskine. Køkkenet ligger i midte af stue og der er spisestue og daglig stue med altan på hvor ende af køkkenet. Værelserne er med faste skabe. Badeværelse er med bruser, vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheder er egnet til Senior eller familie bolig. Der er dørtelefon og depotrum til lejemålet samt der kan til købes parkerings muligheder i parkerings kælderen. Lejligheden er til leje nu.

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 8800 Viborg

På Vilhelm Ehlerts Alle finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 120 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vilhelm Ehlerts Alle i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vilhelm Ehlerts Alle er 9.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 28.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.