4 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. okt 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Dannebrogsgade
Forbrug:

950 kr/md

Depositum:

17.850 kr

Leje per måned:

5.950 Kr/md

Særdeles attraktiv istandsat fireværelses lejlighed. Beliggende på stille gade midt i Viborg. Meget tæt på indkøbsmuligheder, gå-gaden, biograf og offentligt transport. Lejligheden indeholder rummelig entré med faste skabe. Nyt hvidt Viva-Kvik køkken med alt i hvidevarer også opvaskemaskine og vaske-tørremaskine. Hyggelig dobbeltstue adskilt af dobbelt glasdør. Lyst soveværelse og værelse med indbygget skabe. Hvidt flisebelagt badeværelse. Der er adgang til hyggelig lukket gård og mulighed for p-plads.

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 8800 Viborg

På Dannebrogsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 94 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Dannebrogsgade i 8800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Dannebrogsgade  ligger på 6.450 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.350 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-07-15.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.