4 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
112m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. jul 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Hærvejen
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

46.480 kr

Leje per måned:

8.382 Kr/md

Tilladt at medbringe husdyr ved indflytning

Stort hus på 112 m2 til leje 8800 Viborg

På Hærvejen finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 112 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hærvejen i 8800

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Hærvejen  ligger på 8.382 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 46.480 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 279 lejeboliger i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.