4-værelses lejlighed nær Metro St.

Faciliteter

Areal
106m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
80 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Else Alfelts Vej
Forbrug:

1.147 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

39.600 kr

Leje per måned:

13.200 Kr/md

Savannehusets lejligheder har god skabsplads i både entré og værelser. De lyse og rummelige køkkenalrum er udstyret med køkkener fra Invita og Hans Grohe amatur. Herfra er der adgang til enten egen altan eller terrasse. Badeværelset er opført i lyse farver og rummer separat bruseniche samt vaskemaskine og kondenstørretumbler. Overalt i boligerne er der gulvvarme. Husdyr er ikke tilladt. Ejendommen er opført i solide materialer og samtlige boliger har eksklusive Junkers Egetræsgulve med gulvvarme, faste skabe i soveværelser, vaskesøjle på badeværelset og hårde hvidevarer fra Bosch/Simens.Under ejendommen er der desuden egen parkeringskælder med mulighed for leje af en parkeringsplads. Med sin beliggenhed ved Amager Fælled, er der fri adgang til uforstyrret natur samtidig med at du bor midt i storbyen. Metroen er lige uden for døren og det tager blot 8 minutter til Kongens Nytorv Metro station. NB Husdyr er ikke tilladt. Bemærk, billederne er fra en tidligere prøvebolig.

Stort hus på 106 m2 til leje 2300 København S

På Else Alfelts Vej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 106 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Else Alfelts Vej i 2300

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Else Alfelts Vej er 13.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 40.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket kan du finde 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.