4 værelses lejlighed på 124 m2

Faciliteter

Areal
124m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
56 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hobrovej
Forbrug:

1.300 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

19.380 kr

Leje per måned:

6.460 Kr/md

Stor lejlighed på 124 m2 til leje 8900 Randers

På Hobrovej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 124 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Hobrovej i 8900

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Hobrovej ligger på 6.460 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 19.380 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-08-01.

Andre lejemål i 8900 Randers

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 191 lejemål i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.