4-værelses nær metro

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

40.950 kr

Leje per måned:

13.650 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

I Laxnesshus finder du 2-5 værelses boliger med funktionelle planløsninger, der sikre en optimal udnyttelse af lejlighedens kvadratmeter.Alle ejendommens lejligheder har enten altaner eller franske altaner, visse boliger har også adgang til en privat tagterrasse. Derudover råder ejendommen over en stor fælles tagterrasse. Laxnesshus er opført som en åben karréstruktur. Gårdrummet byder på gode opholds- og legearealer. Området Med metroen er Nørreport station blot 10 minutter væk. Derudover er ejendommens beliggenhed optimal, hvis du er på cykel, da du på kort tid kan fragte dig gennem Amager Fælleds naturskønne omgivelser til Islandsbrygge og resten af København. Du har blot 600 meter til Field’s shopping center, 200 meter til nærmeste daginstitution, 650 meter til Ørestad skole og 550 meter til Amager Fælled. Bemærk, billederne er fra en tidligere prøvebolig.

Stor lejlighed på 105 m2 til leje 2300 København S

På Halldór Laxness Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 105 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Halldór Laxness Vej i 2300

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Halldór Laxness Vej er 13.650 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 40.950 kr.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 891 lejemål i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.