4 værelses rækkehus på 106 kvm

Faciliteter

Areal
106m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
158 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Dådyrparken
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

9.300 kr

Depositum:

27.900 kr

Leje per måned:

9.300 Kr/md

Stort hus på 106 m2 til leje 8870 Langå

På Dådyrparken finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 106 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Dådyrparken i 8870

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Dådyrparken er 9.300 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 27.900 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-09-01.

Andre lejeboliger i 8870 Langå

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8870 Langå? Du kan i øjeblikket finde 7 boliger til leje i Langå netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.