41 m2 værelse i Aalborg

Faciliteter

Areal
41m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterå
Forbrug:

400 kr/md

Depositum:

8.643 kr

Leje per måned:

2.881 Kr/md

Værelset udlejes tidsbegrænset til 01.09.2023 og det udlejes fortrinsvis til studerende. Værelse i bofællesskab med 3 andre lejer. Køkken, bad, separat toilet og gangareal deles mellem de 4 lejere, der tillige har hver sit aflåste værelse. Det fælles køkken indeholder komfur, emhætte og køle/fryseskab, ligesom der i lejlighedens badeværelse er vaskemaskine og tørretumbler, som deles mellem de 4 beboere.

41 m2 værelse til leje i 9000 Aalborg

Dette store værelse er til leje på Vesterå i 9000 Aalborg. Værelset er på 41 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Vesterå i 9000 Aalborg

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Vesterå ligger på 2.881 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 8.643 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i værelset fra d. 2021-01-05.

Andre værelser til leje i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.