485 m2 værelse i København Ø

Faciliteter

Areal
485m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Willemoesgade
Depositum:

5.000 kr

Leje per måned:

3.950 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

2100 bofællesskab, 2 vær., Willemoesgade 54 4, TV., 485 m2, depositum kr. 5000, lejeperiode: ubegrænset, overtagelsesdato: 1/7 - 2021, altan, terrasse, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, kælderrum Kollektivet ‘De Vilde Kaniner’ søger to nye beboere. Kom og bo sammen med os i vores skønne kollektiv på Østerbro på Willemoesgade. Fra d. 1. juli 2021 mangler vi to nye kaniner i hulen. I forvejen er vi 7 styks, der deler hverdagen sammen. Vi er i alderen 28-43 år - 3 mænd og 4 kvinder. Livet i kollektivet: Vi spiser sammen hver aften (undtagen lørdag) og har en madordning, som vi er meget glade for, hvor vi skiftes til at kokkerere for hinanden, så alle har tre maddage om måneden. På nuværende tidspunkt bor der ikke nogen vegetarer i kollektivet, men vi spiser blandet. Dvs. at der er nogle der laver kødretter, andre tilbereder fisk og en tredje serverer vegetarisk. Vi deles om indkøbene, opvasken, økonomien og om at passe vores kælegiraf Hugo. Vi tager på sommerhusture, holder husmøder, ser serier sammen, har kanindage, holder fester og fredagsbarer og hænger ud i hinandens selskab. Der er selvfølgelig også plads til bare at være i sit eget selskab. Lejligheden er 485 ...

485 m2 værelse til leje i 2100 København Ø

Stort værelse til leje på Willemoesgade i 2100 København Ø. Værelset er på 485 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Willemoesgade i 2100 Willemoesgade

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Willemoesgade er 3.950 kr.
Depositum
Du skal lægge 5.000 kr. i depositum for at leje dette værelse.

Andre værelser til leje i 2100 København Ø

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2100 København Ø? I øjeblikket finder du 122 lejeboliger i 2100 København Ø her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.