5-vær. lejl. på 97 m².

Faciliteter

Areal
97m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Frederiksgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

8.690 kr

Depositum:

23.970 kr

Leje per måned:

7.990 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

NB: (0 kr. i depositum og 0 kr. i forudbetalt leje, er nu en mulighed ved benyttelse af ekstern partner (koster ca. 91 kr./md.) Nyere lejlighed med sydvendt altan og egen P-plads · Godt badeværelse med vaskesøjle · Stue med spise- og opholdsplads og udgang til sydvendt altan · 4 værelser med skabsplads · Tilhørende redskabsrum og egen P-plads i gården · Fællesareal med grønne områder, bålplads og sandkasse - Husdyr er IKKE tilladt. Lejer skal tale og skrive flydende dansk, så vi undgår kommunikations- og kontraktmæssige problemer. Lejligheden ligger særdeles godt i rolige omgivelser i den nordlige del af centrum. Der er kort afstand til Forum Horsens, Casa Arena og Caroline Amalielunden. På få minutter nås gågaden med masser af butikker, caféer og restauranter.

Stor lejlighed på 97 m2 til leje 8700 Horsens

På Frederiksgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 97 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Frederiksgade i 8700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Frederiksgade er 7.990 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.970 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2020-12-29.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 boliger til leje i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.