5 værelses hus i Ebberup

Faciliteter

Areal
150m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. maj 2021
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

2.500 kr/md

Leje per måned:

7.500 Kr/md

Boligen indeholder i stueplan tre dejligt lyse stuer, stort spisekøkken, nyt badeværelse, fyrrum med plads til vaskemaskine og tørretumbler, rummelig daglig køkkenindgang, fadebur, entre med trappe op til 1. sal med to værelser, stor repos samt nyt badeværelse. Stort uudnyttet loft. Til boligen hører have, garage, samt et udhusrum. I lejemålet kan indgå to store, lyse lokaler, der ligger i direkte tilknytning til lejemålet. Lokalerne, der har direkte, selvstændig udgang til slots gården, er velegnede til diverse former for liberalt erhverv: værksted, galleri, tegnestue, fremstilling af diverse former for kunsthåndværk.

Stort hus på 150 m2 til leje 5631 Ebberup

På Slots Allé finder du et stort hus til leje med i alt 5 værelser. Huset er på hele 150 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Slots Allé i 5631

Husleje
Huslejen for denne bolig på Slots Allé ligger på 7.500 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 5631 Ebberup

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 5631 Ebberup? Du kan i øjeblikket finde 1 lejemål i Ebberup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Se andre boliger i nærheden