5 værelses hus i Viborg

Faciliteter

Areal
138m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
30. jul 2021
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sønæshave
Depositum:

32.400 kr

Leje per måned:

10.800 Kr/md

Nyopført 5 værelses rækkehus med carport og lille have i naturskønne omgivelser og alligevel tæt på byen. Rækkehuset i 2 plan er med støjdæmpende 3-lags glas i vinduer og døre og Genvex-ventilationsanlæg. Indeholder: Entre samt udgang til østvendt terrasse, badeværelse med bruser og vaskesøjle, stue og køkken er i et. Nyt køkken fra Tvis køkkener med køle/frys, ovn, kogeplader, emhætte og opvaskemaskine. Fra stuen er der udgang til sydvendt terrasse og have. Trappe til 1 sal - fordeler gang, soveværelse med faste skabe, 2 gode værelser, et værelse med udgang til østvendt altan. Badeværelse med bruser. Der er klinker i entre og begge badeværelser og trægulve i de øvrig rum. Carport med redskabsskur og lille have. Huset er til leje pr. 30.07.2021.

Stort hus på 138 m2 til leje 8800 Viborg

På Sønæshave finder du et stort hus til leje med i alt 5 værelser. Huset er på hele 138 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Sønæshave i 8800

Husleje
Du skal betale 10.800 kr. om måneden for dette lejemål på Sønæshave.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 32.400 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-07-30.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.