5 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
134m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
27. sep 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

1.200 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

32.985 kr

Leje per måned:

10.995 Kr/md

Moderniseret 5 værelses lejlighed i hjertet af Aalborg Er I en gruppe venner eller måske en familie, der drømmer om en stor, rummelig lejlighed beliggende i det helt centrale Aalborg, hvorfra I får kort afstand til indkøbsmuligheder, gågader, restauranter, grønne områder, transport og meget meget mere. Her får I: Lejligheden indeholder et stort og moderne køkken med moderne køle-fryseskab, opvaskemaskine og masser af skabsplads. Herfra får I direkte udgang til den ene af lejlighedens hele 3 altaner. Fra denne altan får du udsigt over den smukke og fredsfyldte kirkegård. Lejlighedens badeværelset er total istandsat med væghængt toilet, skabsplads under vasken, lys i spejlet og stor brusekabine. Udover det fine badeværelse har lejligheden endnu et toilet, som igen er yderst moderniseret. Lejlighedens stue er stor og rummelig med masser af plads til både det helt store spisebord samt sofagruppen. Fra lejlighedens stue får I direkte udgang til den anden af lejlighedens 3 altaner. Lejlighedens 4 værelser er alle lyse og rummelige. OBS: Der er elevator i ejendommen.

Stor lejlighed på 134 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 134 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Du skal betale 10.995 kr. om måneden for denne bolig på Vesterbro.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 32.985 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 501 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.