5 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
145m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

1.400 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

32.985 kr

Leje per måned:

10.995 Kr/md

Flyt ind i et bofællesskab på 5 personer for blot kr. 2.199 ekskl. forbrug! - Bo billigt sammen med et hold gode venner! 🌟 Er I et hold studerende eller gode venner, der går og leger lidt med tanken om, hvor fedt det kunne være at skabe jeres eget lille bofællesskab? Så kan denne tanken blive en realitet i denne fine og rummelige lejlighed beliggende i det centrale Aalborg med kort afstand til indkøbsmuligheder, cafeer, restauranter, shoppingsgader, transport og grønne områder! Her får I: 4 gode værelser med smukt lysindfald fra vinduespartiet, stor og rummelige stue med plads til både sofagruppen og det store spisebord, moderne køkken med masser af skabsplads til alt jeres køkkengrej, opvaskemaskine, så I slipper for at tage alt jeres opvask i hånden samt køle- fryseskab, badeværelse med skabsplads under vasken, lys i spejlet samt stor lækker brusekabine. Lejligheden er ideel til 4-5 personer der vil bo billigt sammen.

Stor lejlighed på 145 m2 til leje 9000 Aalborg

På Prinsensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 145 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Prinsensgade i 9000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Prinsensgade  ligger på 10.995 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 32.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.