5 værelses lejlighed i Aalborg Øst

Faciliteter

Areal
116m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
64 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skallerupvej
Depositum:

27.144 kr

Leje per måned:

8.796 Kr/md

Dejlig stor 5. værelses lejlighed på 116 m2, i ét plan. Lejligheden er nyopført i kvalitetsmaterialer og indrettet hvidt og lyst i moderne stil. Køkken og bad er holdt lækre hvide elementer. Lejligheden har lyst parketgulv i alle værelser. trægulv. Fra stuen er der udgang til flisebeklædt terrasse og grønne fællesarealer.Det er tilladt at holde én hund eller én kat. Dog er det ikke tilladt at holde nogen form for kamphund. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen. Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der er fællesnet til Nørretranders Antenneforening. Lejerbo sørger for af- og tilmelding. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. ...

Stor lejlighed på 116 m2 til leje 9220 Aalborg Øst

På Skallerupvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 116 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Skallerupvej i 9220

Husleje
Du skal betale 8.796 kr. om måneden for dette lejemål på Skallerupvej.
Depositum
Du skal lægge 27.144 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9220 Aalborg Øst

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9220 Aalborg Øst? I øjeblikket kan du finde 49 lejeboliger i 9220 Aalborg Øst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.