5 værelses lejlighed i Aalborg Øst

Faciliteter

Areal
118m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
65 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skallerupvej
Depositum:

27.612 kr

Leje per måned:

8.943 Kr/md

Dejlig stor 5. værelses lejlighed på 118 m2, i ét plan. Lejligheden er nyopført i kvalitetsmaterialer og indrettet hvidt og lyst i moderne stil. Køkken og bad er holdt lækre hvide elementer. Lejligheden har lyst parketgulv i alle værelser. trægulv. Fra stuen er der udgang til flisebeklædt terrasse og grønne fællesarealer.Det er tilladt at holde én hund eller én kat. Dog er det ikke tilladt at holde nogen form for kamphund. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen. Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der er fællesnet til Nørretranders Antenneforening. Lejerbo sørger for af- og tilmelding. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. ...

Stor lejlighed på 118 m2 til leje 9220 Aalborg Øst

På Skallerupvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 118 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Skallerupvej i 9220

Husleje
Huslejen for denne bolig på Skallerupvej ligger på 8.943 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 27.612 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9220 Aalborg Øst

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9220 Aalborg Øst? I øjeblikket finder du 49 lejeboliger i 9220 Aalborg Øst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.