5 værelses lejlighed i Aalborg Øst

Faciliteter

Areal
117m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
64 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skallerupvej
Depositum:

27.378 kr

Leje per måned:

8.870 Kr/md

Nyrenoveret 5. værelses lejlighed i ét plan på 117 m2.Boligen fremstår som ny, opført i lækre kvalitetsmaterialer. Moderne køkken og bad i lyse nordiske farver.Husdyr tilladt. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen. Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der er fællesnet til Nørretranders Antenneforening. Lejerbo sørger for af- og tilmelding. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 117 m2 til leje 9220 Aalborg Øst

På Skallerupvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 117 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Skallerupvej i 9220

Husleje
Du skal betale 8.870 kr. om måneden for denne bolig på Skallerupvej.
Depositum
Du skal lægge 27.378 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9220 Aalborg Øst

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9220 Aalborg Øst? Du kan i øjeblikket finde 49 lejemål i Aalborg Øst netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.