5 værelses lejlighed i Assens

Faciliteter

Areal
140m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Østergade
Depositum:

21.900 kr

Leje per måned:

7.300 Kr/md

Godt beliggende 5 værelses 2. sals lejlighed på 140 m2 midt i Assens. Lejligheden er totalrenoveret i 2008, med nyt køkken m/hårde hvidevarer og bad, afhøvlede gulve, fransk dør m/glas mellem stuer. Plads til vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden. Mulighed for at parkere ved ejendommen. Skal ses for korrekt bedømmelse. Depositum kr.21.900,00 Mdr. leje kr. 7.300,00 + forbrug Kan overtages nu. Klik på billedet for flere billeder.

Stor lejlighed på 140 m2 til leje 5610 Assens

På Østergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 140 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Østergade i 5610

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Østergade er 7.300 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.900 kr.

Andre lejeboliger i 5610 Assens

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5610 Assens? I øjeblikket kan du finde 14 lejeboliger i 5610 Assens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.