5 værelses lejlighed i Charlottenlund

Faciliteter

Areal
286m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Vej
(RESERVERET) Strandvejen
Forbrug:

3.100 kr/md

Leje per måned:

39.800 Kr/md

Stor lejlighed på 286 m2 til leje 2920 Charlottenlund

På (RESERVERET) Strandvejen finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 286 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på (RESERVERET) Strandvejen i 2920

Husleje
Huslejen for denne bolig på (RESERVERET) Strandvejen ligger på 39.800 kr. om måneden.

Andre lejemål i 2920 Charlottenlund

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2920 Charlottenlund? I øjeblikket finder du 12 lejeboliger i 2920 Charlottenlund her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.