5 værelses lejlighed i Frederikshavn

Faciliteter

Areal
122m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vestergade
Forbrug:

530 kr/md

Depositum:

16.617 kr

Leje per måned:

6.002 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Vestergade. Opført 1963 - 18 lejligheder. Boligerne er store og rummelige. Afdelingen er beliggende tæt ved centrum. Beboerne leverer og installerer selv køle-/fryseskab. Markedsvej og Nytorv. Opført 1987/89 - 100 lejligheder. Afdelingen er opført som rækkehuse og etagebebyggelse. Rækkehusene og stuelejlighederne har en lille have eller terrasse. I afdelingen er der 10 stk. ungdomsboliger med køkkenniche, forbeholdt unge under uddannelse. Afdelingen er beliggende meget tæt på centrum.

Stor lejlighed på 122 m2 til leje 9900 Frederikshavn

På Vestergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 122 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Vestergade i 9900

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Vestergade  ligger på 6.002 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.617 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 137 boliger til leje i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.