5 værelses lejlighed i Holstebro

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Heimdalsparken
Forbrug:

850 kr/md

Leje per måned:

6.273 Kr/md

Stor lejlighed på 103 m2 til leje 7500 Holstebro

På Heimdalsparken finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Heimdalsparken i 7500

Husleje
Du skal betale 6.273 kr. om måneden for dette lejemål på Heimdalsparken.

Andre lejeboliger i 7500 Holstebro

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7500 Holstebro? I øjeblikket finder du 59 lejeboliger i 7500 Holstebro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.