5 værelses lejlighed i Holstebro

Faciliteter

Areal
113m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
166 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Asagården
Forbrug:

1.008 kr/md

Leje per måned:

6.376 Kr/md

Stor lejlighed på 113 m2 til leje 7500 Holstebro

På Asagården finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 113 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Asagården i 7500

Husleje
Du skal betale 6.376 kr. om måneden for dette lejemål på Asagården.

Andre lejeboliger i 7500 Holstebro

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 7500 Holstebro? Du kan i øjeblikket finde 59 lejemål i Holstebro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.