5 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Askøvænget
Depositum:

31.790 kr

Leje per måned:

8.320 Kr/md

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 6000 Kolding

På Askøvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Askøvænget i 6000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Askøvænget  ligger på 8.320 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 31.790 kr.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.