5 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
154m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Koldinghave
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

13.500 kr

Depositum:

40.500 kr

Leje per måned:

13.500 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>Prisvindende projekt i hjertet af Kolding</p> <p>Projektet "Koldinghave" vandt Kolding Kommunes åbne arkitektkonkurrence i 2018. Det unikke projekt har gennemdesignede boliger, hvor der er lagt vægt på dansk design, kvalitet og velindrettede lejligheder. Der er her tale om et enestående projekt i Kolding bymidte med en helt fantastik beliggenhed.</p> <p>Dette boligprojekt lever op til byens høje ambitionsniveau indenfor design og samtidig sikres, at naturen inddrages mellem og lige op til husene, således at husene fremstår som rolige afklarede volumer. Koldinghave består af seks attraktive punkthuse, hvor fokus er på design, integration af naturen, optimale solforhold.</p> <p>Lejlighederne har en fantastisk udsigt til klimaparken og byen og de fleste har også udsigt til Koldinghus. Book en fremvisning i udstillingslejligheden.</p> <p>Type D – En rigtig spændende lejlighed i 2 plan, der er kræset for detaljerne og lagt vægt på at den øverste del af lejligheden er den private-del, med soveværelse og eget badeværelse. Dejlig opholdsstue med udgang til dem store tagterrasse. Den nederste del er indrettet med 2 gode værelser, badeværelset og et hyggeligt køkkenalrum med udgang til...

Stor lejlighed på 154 m2 til leje 6000 Kolding

På Koldinghave finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 154 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Koldinghave i 6000

Husleje
Du skal betale 14.250 kr. om måneden for denne bolig på Koldinghave.
Depositum
Du skal lægge 42.750 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2020-02-15.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket finder du 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.