5 værelses lejlighed i Lemvig

Faciliteter

Areal
150m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

5.800 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 150 m2 til leje 7620 Lemvig

På Torvet finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 150 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Torvet i 7620

Husleje
Du skal betale 5.800 kr. om måneden for dette lejemål på Torvet.

Andre lejemål i 7620 Lemvig

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7620 Lemvig? Du kan i øjeblikket finde 14 lejemål i Lemvig netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.