5 værelses lejlighed i Odense V

Faciliteter

Areal
125m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Bystævnevej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

27.927 kr

Leje per måned:

6.111 Kr/md

Husdyrhold er ikke tilladt. Afdelingen er en af selskabets største afdelinger og centralt placeret i Bolbro/Højstrup.Nærmeste naboer er bl.a. Idrætshallen, Odense Stadion, Cykelbanen, bowlinghallen og skøjtehallen.Afdelingen har vedtaget en helhedsplan som betyder gennemgribende renovering af hele afdelingen således at boligerne bliver moderne og tidssvarende. En del af afdelingen udlejes på tidsbegrænsede lejekontrakter på 4 til 12 måneder.Busser kører lige ved afdelingen, og den kommende letbane vil køre forbi afdelingen.Der er mange gode friarealer til leg og ophold i afdelingen. Lejlighederne er hyggelige og velindrettede. I denne afdeling gælder vedligeholdelsesreglementet efter A-ordningen.Ved indflytning skal der fremvises straffeattest.Særlig informationBoligen er en del af et boligområde med særlige indsatser og udlejes med fortrin i henhold til gældende aftaler med Odense Kommune. Før indgåelse af lejekontrakt skal dokumentation for at din husstand er selvforsørgende, har uddannelse og/eller er i uddannelse samt straffeattest fremvises. Se flere information på www.fabbo.dk.Har du tilføjet fortrin på ”Min side” beregnes dit nummer ud fra dine fortrin. Er dine fortrin æn...

Stor lejlighed på 125 m2 til leje 5200 Odense V

På Bystævnevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 125 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Bystævnevej i 5200

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Bystævnevej er 6.111 kr.
Depositum
Du skal lægge 27.927 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2020-12-15.

Andre lejeboliger i 5200 Odense V

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5200 Odense V? I øjeblikket kan du finde 111 lejeboliger i 5200 Odense V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.