5 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
132m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søren Møllersgade
Forbrug:

1.300 kr/md

Leje per måned:

6.900 Kr/md

Rummelig 5-værelses lejlighed i flot gammel bygning.

Stor lejlighed på 132 m2 til leje 8900 Randers

På Søren Møllersgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 132 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Søren Møllersgade i 8900

Husleje
Du skal betale 6.900 kr. om måneden for denne lejebolig på Søren Møllersgade.

Andre lejeboliger i 8900 Randers

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 204 lejeboliger i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.