5 værelses lejlighed i Svendborg

Faciliteter

Areal
118m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jun 2021
Dato
11 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Depositum:

27.676 kr

Leje per måned:

6.738 Kr/md

Stor Lejlighed på 118 m2 til leje

På St. Byhavevej 60 finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Apartment er på hele 118 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på St. Byhavevej 60 i 5700 Svendborg

Huslejen for dette lejemål på St. Byhavevej 60 ligger på 6738 kr. om måneden. Depositum: Du skal lægge 27676 i depositum for at leje dette lejemål. Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 5700 Svendborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 5700 Svendborg? Du kan i øjeblikket finde 22 lejemål i Svendborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.