5 værelses lejlighed i Tilst

Faciliteter

Areal
123m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Pollenvænget
Forbrug:

750 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

35.100 kr

Leje per måned:

11.700 Kr/md

<p>Honningvænget &amp; Pollenvænget består af 110 lejelejligheder beliggende ved det tidligere GASA i Tilst. Lejlighederne findes med 2-5 værelser og i størrelserne 63-132 m2. Der kan vælges imellem en række forskellige boligtyper, der varierer i størrelse, værelser og planløsninger. Alle boliger har tilhørende kælderrum på 2 kvadratmeter og der er fællesparkering i området, samt cykelparkering i gården og kælderen. Derudover har alle boligerne enten altan eller terrasse og beboerne kan også nyde godt af en gårdhave og et fælles opholdsareal i området.</p><p>Det er muligt at få godkendelse af op til to husdyr.</p><h3>Kvalitetsboliger i Tilst</h3><p>De lyse boliger er tidløst indrettet, med hvide vægge og loft. Køkken og stue er i ét og skaber derfor et hyggeligt samlingspunkt i boligen. Badeværelset har grå klinker og resten af boligen har lyse laminatgulve, med egetræslook. Der er desuden gulvvarme i alle rum. Der er faste hvide HTH-elementer i boligen, så den er lige til at flytte ind i. Et ventilationsanlæg sikrer alle boligerne et godt indeklima og de kvalitetsmaterialer der er anvendt, er nemme at holde.</p><h3>Nyt og levende byområde</h3><p>Honningvænget &amp; Pollenvænget...

Stor lejlighed på 123 m2 til leje 8381 Tilst

På Pollenvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 123 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Pollenvænget i 8381

Husleje
Du skal betale 11.700 kr. om måneden for denne lejebolig på Pollenvænget.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 35.100 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-01.

Andre lejemål i 8381 Tilst

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8381 Tilst? I øjeblikket finder du 58 lejeboliger i 8381 Tilst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.