5 værelses lejlighed i Tølløse

Faciliteter

Areal
114m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Østparken
Forbrug:

1.642 kr/md

Leje per måned:

9.584 Kr/md

Veludnyttede lejligheder beliggende i et roligt parcelhuskvarter i Tølløse by. Kun 2 minutters gang til Tølløse station. Alle lejlighederne har fransk altan. Der er dejlige grønne områder med haveborde og plads til leg og hygge. Super gode parkeringsforhold og mulighed for at leje garager. I kælderen er gratis vaskeri, en god cykelkælder og kælderrum til hver enkelt bolig. Boligerne ligger i gåafstand til indkøbsmuligheder, banker, frisører, bager, tøjbutikker, gave- og brugskunst, bibliotek.Der er gode daginstitutioner, SFO og skoler midt i byen.Vær opmærksom på, at der er planer om at renovere afdelingen. Læs mere under Renovering (helhedsplan).

Stor lejlighed på 114 m2 til leje 4340 Tølløse

På Østparken finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 114 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Østparken i 4340

Husleje
Du skal betale 9.584 kr. om måneden for denne bolig på Østparken.

Andre lejemål i 4340 Tølløse

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 4340 Tølløse? I øjeblikket finder du 2 lejeboliger i 4340 Tølløse her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.