5 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
109m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Falkevej
Forbrug:

1.100 kr/md

Forudbetalt leje:

6.250 kr

Depositum:

18.750 kr

Leje per måned:

6.250 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Lys stue samt spisestue med udgang til altan. Nyere køkken med komfur, køle-/fryseskab, opvaskemaskine og emhætte. Soveværelse med nye hvide skabe. Nyt badeværelse august 2020. Værelser med nye hvide skabe. Entre. Stort kælderrum. Der er parketgulve i lejligheden. Energimærke D. Etagebyggeri beliggende få minutter fra Viborg centrum og med udsigt til store grønne arealer i udkanten af Viborg By. I umiddelbar nærhed af ejendommen er der gode busforbindelser til by og lokalområdet. Til ejendommen hører et større parkanlæg samt et rigeligt antal parkeringspladser og garager. I umiddelbar nærhed af ejendommen findes gode indkøbsmuligheder, restaurant/bar, børnehaver, skoler, m.m.

Stor lejlighed på 109 m2 til leje 8800 Viborg

På Falkevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 109 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Falkevej i 8800

Husleje
Du skal betale 6.250 kr. om måneden for dette lejemål på Falkevej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.750 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-01.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.