50 m2 værelse i Nyborg

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

3.950 Kr/md

Bøjdenvej 65 1.th (50 m2) Entre, nyt køkken, stue, værelse og badeværelse afhøvlede, matlakerede parketgulve. Mdl. leje netto: 3.950 kr

Værelse til leje på 50 m2 i 5800 Nyborg

Dette store værelse er til leje på Bøjdenvej i 5800 Nyborg. Værelset er på 50 m2. Så er du på udkig efter et hyggeligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Bøjdenvej i 5800 Bøjdenvej

Husleje
Du skal betale 3.950 kr. om måneden for denne bolig på Bøjdenvej.

Andre værelser til leje i 5800 Nyborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5800 Nyborg? I øjeblikket finder du 20 lejeboliger i 5800 Nyborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.