50 m2 værelse i Skive

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
24 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Dalgas Alle
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

3.450 kr

Depositum:

10.350 kr

Leje per måned:

3.450 Kr/md

Pæn stor stue med udgang til altan. Værelse med skab og udgang til altan. Entre. Køkken fra 2015 med komfur og køle-/fryseskab. Badeværelse med bruser. kælderrum. Der er parketgulve i lejligheden. Nye vinduer 2014. Energimærke D. Jægerparken består af tre ejendomme beliggende få minutter fra Skive centrum. Der findes gode busforbindelser til både by og lokalområdet i ganske umiddelbar nærhed til ejendommen. Desuden findes der et større parkanlæg i tilknytning til ejendommen, samt et rigeligt antal parkeringspladser. Der er gode indkøbsmuligheder, restauranter/barer, børnehaver, skoler, indendørs badeland, sportsplads m.m. tæt på byggeriet. Jægerparken rummer boliger i størrelser fra 59 - 112 kvm.

Værelse til leje på 50 m2 i 7800 Skive

Dette store værelse til leje på Dalgas Alle i 7800 Skive. Værelset er på 50 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Dalgas Alle i 7800 Dalgas Alle

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Dalgas Alle er 3.450 kr.
Depositum
Du skal lægge 10.350 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Værelset står klar til indflytning fra d. 2021-04-15.

Andre værelser til leje i 7800 Skive

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7800 Skive? Du kan i øjeblikket finde 90 lejemål i Skive netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.